De locatie

Bedrijfsruimte Deventer | New Start Deventer
 
AAA-locatie New Start Deventer

De A1-locatie in Deventer is het schakelpunt tussen de belangrijke mainports Schiphol-Amsterdam en Rotterdam-Europoort, en (het noordelijk deel van) Europa. Vanuit deze economisch logistieke knooppunten vertrekken dagelijks honderden vrachtauto’s naar alle windstreken in Europa. Een bedrijfshal in Deventer biedt, als strategisch gelegen locatie, een plaats om te assembleren, is een knooppunt voor same-day delivery, een verzamelpunt voor vracht of gewoon een plek voor opslag. Deventer biedt aldus een strategische uitvalsbasis voor succesvol zaken doen in heel Europa.

Bereikbaarheid: zichtlocatie

New Start is gelegen op het A1 bedrijvenpark van de gemeente Deventer. Het is een triple A-locatie als het gaat om bereikbaarheid en zichtbaarheid. De locatie grenst direct aan de A1, de doorgaande route van Amsterdam naar Duitsland, en heeft een eigen afslag. De locatie biedt u ruimte om te ondernemen met Europa binnen handbereik. De A1-locatie is letterlijk de poort naar het oosten. Bovendien is de zichtbaarheid van uw huisvesting gegarandeerd met 50.000 passerende auto’s per dag.

Deventer als zakenstad

In Deventer is het goed wonen en werken. De aloude Hanzestad biedt uitstekende faciliteiten zowel voor u als werkgever als voor uw werknemers. Deventer is creatief en zakelijk tegelijk. Op dit moment telt de stad zo’n 6.000 ondernemingen, variërend van kleinere bedrijven tot multinationals. Op de A1-locatie zal zich een keur aan bedrijven vestigen. Naast de reguliere voorzieningen wordt naar verwachting een Van der Valk Hotel op het terrein gerealiseerd. Ook wordt momenteel gewerkt aan een mobiliteitscentrum voor logistieke ondernemingen.